Kevers

Kevers: ik maak ze graag, in allerlei vormen en maten.
Ze staan al eeuwen symbool voor wederopstanding en voor de kringloop van het leven. Hun kleurrijke harde schild beschermt de zachte binnenkant. 

Piepklein kevertje. Heel mooi van vorm en kleur. Warm-geel, roestbruine met zwarte stipjes en gouden accenten. ± 4 x 4 cm en 2,2 hoog.
Prijs: € 140,00

Klein turqoise kevertje

Klein turquoise kevertje met blauw-zwarte stipjes. De vorm komt extra mooi tot z'n recht door de bruin ingewassen randen. ± 4,5 x 3,5 cm. 2 cm hoog.
VERKOCHT

Klein zacht kevertje

Klein zacht kevertje. mooie aaibare matte grijs-groene glazuur met ook een beetje een beige ondertoon. De voorkant is glanzend bruin. ± 3,5 x 3 cm en ± 2 cm hoog.
Prijs: € 125,00

Bijzonder kevertje

Bijzonder kevertje met gouden lijntjes.
De ondergrond is geel van kleur met een rood-bruin effect-glazuur. ± 5 x 3,5 cm. Ong. 2 cm hoog.
Prijs: € 125,00

Statig kevertje

Statig kevertje. Iets langwerpig van vorm. Roestbruine ondergrond met een mooi lijnenspel van zwart en goud. ± 5,5 x 3,2 cm. ± 2 cm hoog.
Prijs: € 140,00

Bolvormig kevertje

Bolvormig kevertje. Voorzien van een prachtig glanzende groenige effect-glazuur, gecombineerd met een zacht matgroene en een klein beetje roestbruin. ± 5 x 3,5 cm. 5 cm.
Prijs: € 125,00

Hoogglanzende kever

Hoogglanzend kevertje.
Combinatie van prachtig donkerbruin met oranje effect-glazuur. In het midden zit nog een beetje turquoise. ± 5 x 3,5 cm en ± 2,5 hoog. Prijs: € 125,00

Prachtige kever

Prachtige kever
6 cm breed, 3,5 hoog en 7 cm lang.
Zacht mat wit, glanzend geel met gouden streepjes.
Prijs: € 150,00

Stoere kever

Stoere kever. Mooie vorm, glanzend bruin met een beetje roze/paars en grote gouden stippen. ± 8 cm lang, 6 cm breed en 5 cm hoog. Prijs: € 150,00

Kleine hangers. Binnenin zit een beetje as, verwerkt in losse, kleine porseleinen bolletjes. Hierdoor hebben ze geen sluitdopje nodig. Als je de hanger schudt, klingelen ze zacht. Ik maak ze op verzoek. Vorm, kleur en grootte zijn nader te bepalen.
Prijs: op aanvraag.

Kleine hanger

Kleine hanger

Kleine hanger

Kleine hanger

XL-kever

XL-kever, met lichte stippen en gouden cirkels, op een glanzend oranje schild. Het matte groen aan de voorzijde vormt een mooi contrast met de warm oranje kleur.
Afmeting: (h x b x l) ong. 6 x 11 x 14 cm.
VERKOCHT